Deprecated: Creation of dynamic property FinalTiles_Gallery::$plugin_name is deprecated in /var/www/clients/client377/web1053/web/wp-content/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/FinalTilesGalleryLite.php on line 204

Deprecated: Creation of dynamic property FinalTiles_Gallery::$FinalTilesdb is deprecated in /var/www/clients/client377/web1053/web/wp-content/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/FinalTilesGalleryLite.php on line 208
Donaties ontvangen via Rotterdamse Uitdaging

Donaties ontvangen via Rotterdamse Uitdaging

Eastman Chemical is inmiddels verhuisd van Capelle aan den IJssel naar Rotterdam en doneerde de hele inventaris aan de Rotterdamse Uitdaging.

Resultaat tot nu toe: 1300 spullen werden tijdens de eerste twee ophaaldagen overgedragen aan Rotterdamse maatschappelijke organisaties.  Stichting MAIT was een van de maatschappelijke organisaties die een deel van de inventaris mocht overnemen.

Het was eerst een lege ruimte. En nu een mooi kantoor, ingericht met kantoormeubelen en kantoormaterialen via de Spullenbank van de Rotterdamse Uitdaging. Bekijk het artikel op Stichting de Rotterdamse Uitdaging.