Deprecated: Creation of dynamic property FinalTiles_Gallery::$plugin_name is deprecated in /var/www/clients/client377/web1053/web/wp-content/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/FinalTilesGalleryLite.php on line 204

Deprecated: Creation of dynamic property FinalTiles_Gallery::$FinalTilesdb is deprecated in /var/www/clients/client377/web1053/web/wp-content/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/FinalTilesGalleryLite.php on line 208
Samenwerking Zadkine Startcollege

Samenwerking Zadkine Startcollege

In september 2020 is de samenwerking opgezet tussen Stichting MAIT en Zadkine Startcollege, locatie Vreewijk. Wij gaan vanuit de school de studerenden, die nog geen starterskwalificatie hebben, bedienen bij financiële vraagstukken. De aanpak behelst, schulden, het voorkomen hiervan en het ondersteunen bij vragen die te maken hebben met de leefomgeving. We zijn blij met de goede samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.