Diensten

Stichting MAIT biedt verschillende diensten aan op het gebied van schuldhulpverlening, budget en administratie. Daarnaast bieden wij diverse voorlichtingsbijeenkomsten.

 

De diensten van Stichting MAIT

De diensten zijn bedoeld om inwoners vanuit verschillende wijken in Rotterdam stabiel maar ook zelfredzaam te maken.

Van de inwoners die door ons begeleidt worden, verwachten wij dat ze gebruik maken van onze diensten. Dit is een opstapje naar zelfstandigheid en zekerheid voor de toekomst.

Niet alleen de inwoners die in ons bestand zitten mogen hieraan deelnemen maar iedereen kan zich aanmelden voor deze diensten!

‘Zonder financiële stabiliteit is er immers geen zekerheid’

 

U kunt ons inschakelen voor:

schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Heeft u problemen met rondkomen of heeft u hulp nodig bij het oplossen van uw schulden? Stichting MAIT helpt u graag bij het proces!

Budgetcoaching & -training

Sparen! Met kleine stapjes leren wij u om te gaan met uw inkomsten en uitgaven en starten we met het opbouwen van een reservepotje.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Oprichtster Marjorie spreekt op bijeenkomsten over verschillende onderwerpen en gaat op een interactieve manier in gesprek.

De kredietbank kan voorkomen dat u (meer) schulden krijgt. Om dit proces in gang te zitten kunt u de hulp inschakelen van Stichting MAIT. Wij begeleiden u stap voor stap tijdens de eerste fase. 

Voorbereiding naar Bewindvoering

Soms is iemand niet meer (geheel) in staat om de eigen (financiële) belangen goed te behartigen. Dan komt de bewindvoering aan te pas. Ook hier kan Stichting MAIT u helpen bij de voorbereiding.

Ondersteuning bij administratie

Heb je behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning op administratief gebied? Stichting MAIT helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden als je het overzicht bent kwijtgeraakt.