Deprecated: Creation of dynamic property FinalTiles_Gallery::$plugin_name is deprecated in /var/www/clients/client377/web1053/web/wp-content/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/FinalTilesGalleryLite.php on line 204

Deprecated: Creation of dynamic property FinalTiles_Gallery::$FinalTilesdb is deprecated in /var/www/clients/client377/web1053/web/wp-content/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/FinalTilesGalleryLite.php on line 208
Budgetcoaching en -training

Budgetcoaching & -training

Stichting MAIT biedt verschillende diensten aan op het gebied van schuldhulpverlening, budgetcoaching en administratie ondersteuning. Daarnaast bieden wij diverse voorlichtingsbijeenkomsten. 

Over budgetcoaching & -training​

Middels trainingen wordt begeleiding gegeven voor de duur van het traject waarin mensen leren hoe zij het beste kunnen budgetteren en omgaan met hun geld. Dit gebeurt in groepsverband maar voor cliënten ook één op één. Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen en men kan zich ten alle tijden aanmelden.

Meld je aan!

We kunnen je op verschillende manieren helpen om schuldenvrij te worden en te blijven. Meld u aan via ons aanmeldformulier en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op voor een intake en schuldhulp.

Heb je vragen over de schuldsanering of over hoe je uit de schulden kunt komen? Laat het ons weten! Stel jouw vraag via het contactformulier, telefonisch of via een whatsappbericht.