Voorbereiding naar Kredietbank Rotterdam

Stichting MAIT biedt verschillende diensten aan op het gebied van schuldhulpverlening, budget en administratie. Daarnaast bieden wij diverse voorlichtingsbijeenkomsten.

 

Voorbereiding naar Kredietbank Rotterdam

Kiest iemand ervoor om naar de Kredietbank Rotterdam te gaan, dan helpen wij bij het klaarmaken van de map, gaan mee naar het inlevergesprek en de dossierbehandelaar. Wij lopen gedurende het traject en de tijd die de Kredietbank nodig heeft ernaast en zijn vanaf het moment van overdracht de buffer tussen de schuldeisers en de bewoner totdat de acceptatie en het minnelijk traject van start gaan. Hierna lopen wij nog 6 maanden mee om indien nodig bij te springen.

Meld je aan!

We kunnen je op verschillende manieren helpen om schuldenvrij te worden en te blijven. Meld u aan via ons aanmeldformulier en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op voor een intake en schuldhulp.

Heb je vragen over de schuldsanering of over hoe je uit de schulden kunt komen? Laat het ons weten! Stel jouw vraag via het contactformulier, telefonisch of via een whatsappbericht.